Landbrugsprodukter / Mineral slikspand fra Masterlick
Mineral slikspande til køer:

MasterLick High-Mag
Slikspand med højt indhold af magnesium til de perioder, hvor græsset typisk vokser hurtigt og frodigt med et højt niveau af kalium.
 
MasterLick Dry Nature
Slikspand med højt indhold af magnesium, kobber og selen. Velegnet til brug hele året rundt. Må anvendes i økologiske besætninger.
 
MasterLick Summer Garlic Nature
Har en afvisende effekt overfor fluer og stikkende insekter. Må anvendes i økologiske besætninger.

MasterLick Easy Breather
Menthol slikspanden Indeholder en kombination af menthololie, eukalyptusolie og hvidløg. Ingredienser der kan hjælpe med at opretholde frie luftveje og lindre stress. Produktet anvendes til kalve.
 
MasterLick Pre-Calver
I denne slikspand er sammensætningen lavet med et lavt kalciumindhold og et højt magnesiumindhold, der er med til at opretholde blodets naturlige magnesiumniveau.
 
MasterLick Pre-Lamber
Denne slikspand har et højt indhold af vitaminer og mineraler. Kan anvendes hele året rundt.

Mineral slikspand fra Masterlick

Denne mineral slikspand (også kaldet en slikbajle) er en simpel og effektiv måde at sikre din besætnings sundhed og trivsel.
 
Batterbilen tilbyder mineraler til økologiske kvægbesætninger
 
Vi tilbyder mineraler, der er godkendt til økologisk brug. Der anvenders råvarer efter reglerne for økologisk jordbrugsproduktion i Danmark.

Ring til os for nærmere rådgivning og tilbud – vi sidder klar ved telefonen.
 
Brochure
 
Batteribilen - v/Poul Erik Buch | CVR: 15861134 | Herningvej 8a, 7300 Jelling  | Tlf.: +45 2178 5417 | poule@jellingnet.dk